AKTUELLT

för mer info se lista nedan

P. Lindberg Studio Gallery Helsingborg

Här finns skulpturer utställda tillsammans med andra konstnärers verk i en fantastisk miljö. Val värt ett besök. Galleriets öppettider varierar. Kontakta galleriet för besök på andra tider än de utannonserade.

Galleri Sandström i Falköping

Utställning 15/2 - 29/2 

Jan Axelsson, Måleri & Ylva Jonsson, Nätskulpturer 

Ett underbart galleri som driva av konstnärsparet Anneli & P-A Sandström. Falköpings underbara, sprudlande och bubblande mötesplats för konstintresserade. 

Stil & Trend i Falkenberg 

Jag finns på plats 11/4 

En pärla för dig som uppskattar det lilla extra när det kommer till interiör. Här hittar du handplockade möbler och inredningsdetaljer utvalda med fingertoppskänsla. Hör satsar man också på att visa originalkonst i vackert samspel med inredningsmiljöerna. Ett vinnande koncept.   

200m2, Linköping

En pärla bland Linköpings butiker! Titta in i de nya ljusa lokalerna vid hospitalstorget! Jag har förmånen att få ha några av mina skulpturer i Maries fina butik där du också hittar möbler, inredningsdetaljer samt inredningsexpertis om du vill ha hjälp med att inreda hem eller kontor.!  

Penseln & Järnet, Vadstena

Det mysiga galleriet på Stora Torget i Vadstena. Här bjuds du på spännande konst och hantverk i lokaler som också funderar som ateljé för ägarparet, Elin som är bildhuggare & Mattias som är bildkonstnär och grafisk formgivare. 

NP33, Norrköping

Här finns det plats! Galleri Sanders annorlunda utställningsmiljö hittar du på Norra Promenaden 33,   Utställningar & evenemang i två plan. Några av mina skulpturer finns galleriets shop.

Hans Mikael Inredning, Stockholm.

Handplockat, elegant & exklusivt. Besök butiken som inte ligger på de vanliga butiksstråken - då hittar du också inredning utöver det vanliga. Här finns skulpturer oftast att se - om inte någon hunnit före och de tagit slut vilket är det aktuella läger just nu (200222)


Du är också varmt välkommen att kontakta mig. Jag har min ateljé i vårt hem centralt i Linköping. Kontakt ...